DOLAR 47,2437 0.03%
EURO 54,1468 0.34%
ALTIN 6.271,090,01
BITCOIN 3101016-0.82248%
İstanbul
23°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

İşkenceci eşini öldürmekten tutuklanan Melek İpek’ten dikkat çeken sözler: En azından burada dayak yok!

İşkenceci eşini öldürmekten tutuklanan Melek İpek’ten dikkat çeken sözler: En azından burada dayak yok!

ABONE OL
11 Ocak 2021 13:49
İşkenceci eşini öldürmekten tutuklanan Melek İpek’ten dikkat çeken sözler: En azından burada dayak yok!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya’da, ellerini kelepçeleyip kendisini çıplak halde saatlerce döven eşi Ramazan İpek’i (36) av tüfeği ile öldürmekten dün tutuklanan Melek İpek‘i (31) ziyaret eden Avukat Ahmet Onaran, önemli açıklamalarda bulundu.

MELEK İPEK: ADALET YERİNİ BULACAK

Antalya Döşemealtı L Tipi Cezaevinde kalan Melek İpek’i ziyaret eden Avukat Ahmet Onaran, müvekkilinin sağlık durumuyla ile ilgili sıkıntıları cezaevi yetkililerine bildirdiğini açıkladı. İpek’le konuşan Onaran, “Kızlarını çok özlediğini, desteğiniz, duyarlılığınız ve dualarınız için çok teşekkür ettiğini, adaletin yerini bulacağını ve bir an önce evlatlarına kavuşacağını söyledi. ‘Burada nasılsın’ diye sorduğumda ‘En azından burada dayak yok!’ diye cevap verince tutulup kaldım” dedi.

“ÖZGÜR KALACAĞINA İNANCIMIZI KORUYORUM”

Melek İpek’in tutukluluk sürecine itiraz edeceklerini açıklayan Onaran, “İtiraz sürecinde dosyasının daha dikkatli ve özenli gözler tarafından okunduğu zaman İpek’in bir an önce özgür kalacağına inancımızı koruyorum. Sürece katkı sağlayan ve bu davayı sonuna kadar gönüllülük esasına göre takip edeceklerini ifade eden yüzlerce hukukçumuza, sosyal medyada Melek İpek’in sesi ve nefesi olmak adına paylaşımda bulunan ve sayıları milyonlara yaklaşan gönül insanlarına, sivil toplum örgütlerine ve dahi Melek’in haklı mücadelesi için dertli olan herkese Melek İpek ve ailesi adına canı gönülden teşekkür ederim” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

sakarya escort sakarya escort sapanca escort maltepe escort ataşehir escort anadolu yakası escort pendik escort kadıköy escort bostancı escort ataşehir escort ümraniye escort kartal escort sex hikaye Kadıköy Escort gaziantep escort gaziantep escort gaziantep escort gaziantep escort gaziantep escort Mons Masius Otel Cafe Teras antalya escort bahis forum melbet melbet giriş melbet giriş melbet giriş 1win giriş betwinner güncel giriş 1win giriş mostbet giriş mostbet giriş çeşme escort bodrum escort escort ataköy marmaris escort çerkezköy escort bodrum escort Anadolu yakası escort escort antalya pendik escort donpato.com beylikdüzü escort konya eskort seks hikayeleri porno eryaman escort montenegro escort antalya escort bodrum escort escort bayan beylikdüzü escort bayan halkalı escort bayan avrupa yakası escort bayan şişli eskort mecidiyeköy escort bayan şirinevler escort bayan esenyurt escort bayan avcılar eskort şirinevler eskort beylikdüzü http://www.ilogak.com/istanbul/avcilar-escort/ http://www.ilogak.com/istanbul/esenyurt-escort/ http://www.ilogak.com/istanbul/atakoy-escort/ http://www.ilogak.com/istanbul/fatih-escort/ http://www.ilogak.com/istanbul/beylikduzu-escort/ http://www.ilogak.com/istanbul/silivri-escort/ http://www.ilogak.com/istanbul/capa-escort/ http://www.ilogak.com/istanbul/findikzade-escort/ http://www.ilogak.com/istanbul/buyukcekmece-escort/
ev eşyası depolama turkhacks nttgame nttgame knight online anyotp