UEFA Avrupa Ligi’ni burada kazanacak

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, yeni transferlerin güçlerine güç katacağını söyledi. Yoğun bir transfer dönemi geçirdiklerini ifade eden Orman, çok iyi isimleri kadrolarına kattıklarını ifade ederek şöyle konuştu...

- Doğru bir stratejiyle iyi işler yaptık. Artık bundan sonra saha içi performansa bağlı. Mario çok önemli bir oyuncu. Kariyerinde Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu ve bir çok kupa var. UEFA avrupa ligi şampiyonluğu yok. Umarım onu da burada kazanacak.

Dünyanın en coşkulu taraftarına geldi. Bizimle birlikte çok önemli işler yapacaktır.

- Rhodolfo, inanılmaz derecede düzgün karakterli, çok önemli bir oyuncu. Transferi uzun sürdü ama kendisine siyah beyaz çok yakıştı. Camiamızda şampiyonluklar görmek niyetiyle hoşgeldin diyorum.

“KOMBİNELER YÜZ GÜLDÜRMÜYOR”

- Beck, 7 senede 238 maç oynamış. Uzun süren çalışmalar sonucunda kulübümüze kazandırdığımız için mutluyuz. Tosic, Almanya’da ve İngiltere’de büyük kulüplerde oynadı. Bizden başka teklifler de vardı ama hepsini elinin tersiyle itti.
- Kombine satışlarından memnun değilim. 2.500 civarı kombine sattık. Geçen sezon ile de birlikte 12 bin civarı geliyor. Toplamda 15 bini buluyor. Bundan da memnun olmak mümkün değil. Vodafone Arena’ya ne zaman geçeceğimiz merak ediliyor. Biliyorsunuz talihsiz bir kaza geçirdik. Hayırlısı demek lazım.