Roberto mancini: Melo? Bilmiyorum, göreceğiz

Inter'in hazırlık maçında Athletic Bilbao'yu 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada Teknik direktör Roberto Mancini'nin görev verdiği ve 90 dakika sahada kalan 18 yaşındaki genç yıldız adayı Assane Gnoukouri'nin gösterdiği harika performans İtalyan ekibinde sevinç yarattı.

Roberto Mancini'nin Fildişi Sahilli Gnoukouri'nin gösterdiği performanstan oldukça etkilendiği belirtilirken İtalyan basını Gnoukouri'nin performansının Melo'nun transferini imkansız hale getirebileceğini iddia etti.

Inter'in Stevan Jovetic ve Mauro Icardi'nin golleriyle 2-0 kazandığı karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan 18 yaşındaki genç isim, "Nerede oynayacağıma koç verir. Ben bu işlerle ilgilenmiyorum. Koç nerede isterse orada oynarım. Ben çalışıp daha gelişimimi sürdürmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Inter teknik direktörü Roberto Mancini de maç sonu Melo hakkında yaptığı açıklamada, "Transfer döneminde şu ana kadar iyi yol aldık. Jovetic geri döndü. Kalan zamanda daha iyi şeyler yapacağımızı umuyorum. Felipe Melo? Bilmiyorum. Göreceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

2014/15 sezonunda Alto Vicentino takımından transfer edilen Assane Gnoukouri'nin 2020 yazına kadar Inter ile sözleşmesi bulunuyor. (SporX)