Sabah saatlerinde kanal boyunda yürüyüş yapan tatilciler su üzerinde binlerce ölü yavru balık görünce şaşkına döndü. Site sakinlerinden Yalçın Baydogan sabah saatlerinde karsılaştığı manzara karşısında şok olduğunu belirterek, “Su yüzünde yüzlerce ölü balık gördük. Yıllardır burada yaşıyoruz, bu kanalın kokusundan pisliğinden duramıyoruz.
Devlet Su İşlerine birçok kez başvuruda bulunduk ama bir sonuç elde edemedik. Su anda biz uzman değiliz balıkların neden öldüğüne dair bir bilgimiz yok”dedi.
Veli Karakus ise “Biz böyle bir manzara görmek istemiyoruz. Çevre ve insan sağlığı acısından çok tehlikeli bir durum olabilir. Site başkanımız bu konuyu daha önce dilekçe yazarak DSİ’ye bildirdi. Ancak bir sonuç alamadı. Tek İsteğimiz bu soruna bir çözüm bulunması” diye konuştu.
1
Gazeteler olası erken seçim kararını nasıl gördü
712029 kez okundu
2
Bingöl’de şehit uzman çavuş Veli Ateş için tören
8895 kez okundu
3
Bodrum’da botları baran mülteciler yüzerek karaya çıktı
5976 kez okundu
4
Çorum’un Kargı İlçesinde Yangın Kontrol Altına Alındı
5393 kez okundu
5
Gübre taşımak istedikleri ‘ilkel’ teleferikte akıma kapılan çift öldü
4806 kez okundu