DOLAR 32,5088 0.29%
EURO 34,6372 0.4%
ALTIN 2.480,97-0,08
BITCOIN 0%
İstanbul
22°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Konya’da şehit komseri 5 bin kişi uğurladıı

Konya’da şehit komseri 5 bin kişi uğurladıı

ABONE OL
11 Ağustos 2015 17:16
Konya’da şehit komseri 5 bin kişi uğurladıı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KONYA

İSTANBUL Sultanbeyli’de Fatih Polis Merkezi’ne bomba yüklü araçla düzenlenen saldırının ardından olay yerinde inceleme yaparken, teröristlerce açılan ateş sonucu şehit olan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bomba İnceleme ve İmha Şube Müdürü Beyazıt Çeken, memleketi Konya’da toprağa verildi. Üçüncü sınıf emniyet müdürü rütbesindeki şehit Beyazıt Çeken’in cenaze törenine İçişleri Bakanı Sabahattin Öztürk ve Adalet Bakanı Kenan İpek’in de aralarında bulunduğu yaklaşık 5 bin kişi katıldı.

Evli 2 çocuk babası olan emniyet müdürü Beyazıt Çeken’in cenazesi dün akşam uçakla Konya’ya getirilerek Beyhekim Devlet Hastanesi morguna konuldu. Memleketi Cihanbeyli İlçesi’nde toprağa verilmesi planlanan şehidin cenazesinin, ailesinin isteği üzerine Konya’da defnedilmesine karar verildi.

EMEKLİ POLİS BABA: TEDBİRLİ OLMASINI İSTEMİŞTİM

Sabah saatlerinde Beyhekim Devlet Hastanesi önüne gelen vatandaşlar ve polis eşleri, ellerinde Türk bayraklarıyla ’Polise uzanan eller kırılsın’, ’Şehitler ölmez vatan bölünmez’ sloganları attı. Emekli polis memuru olan baba Mehmet Çeken, akrabaları ile birlikte hastane bahçesinde taziyeleri kabul etti.

Oğluyla birkaç gün önce cep telefonuyla görüştüğünü ve dikkatli olması için uyardığını anlatan baba Mehmet Çeken, “En son görüştüğümüzde nasıl olduğunu sordum ve kendisine tedbir almasını istedim. Teyakkuzda ol dedim. ’Tamam baba’ dedi. Kendim polis olduğum için polislerin sıkıntısını biliyorum. Ama takdiri ilahi. Kader böyleymiş. Acımız büyük. Oğlum daha genç yaşta şehitlik mertebesine yükseldi, vatan sağ olsun” dedi.

’TÜRK- KÜRT KARDEŞLİĞİNİ KİMSE BOZAMAYACAK’

Şehit emniyet müdürü Beyazıt Çeken’in amcası Mahmut Çeken, saldırının Türk- Kürt kardeşliğini bozmak için yapıldığını söyledi. Bu kardeşliğin kesinlikle bozulamayacağını ifade eden Mahmut Çeken şöyle dedi:

“Özellikle Cihanbeylili olması seçilmiştir. Buradaki insanları görüyorsunuz. Yarısı Türk yarısı Kürt’tür. Hepimiz Türk- Kürt olarak birbirimizle kaynaşmışız. Bu vatana hainlik yapmak isteyenler, bu vatana bölücülük yapmak isteyenler, bu kardeşliği kesinlikle bozamayacaktır. Bizim kardeşliğimiz şehidin annesi Kürt, babası Türk’tür. Biz birbirimize kenetlenmiş insanlarız. Bunların özellikle bu Cihanbeyli’yi seçmesi, Kürt kardeşliğine sıkılan bir kurşun olarak görülmelidir. Ama bu oyun tutmayacak, bu plan tutmayacak. Bu insanlar birbirine düşmeyecek.”

EŞİ YARDIMLA AYAKTA DURDU

Daha sonra şehit emniyet müdürü Beyazıt Çeken’in cenazesi ambulansla Beyhekim Devlet Hastanesi Morgu’ndan alınarak kayınvalidesi İpek Poslu’nun, Selçuklu İlçesi Elitkent Sitesi’nde bulunan evinin önüne getirildi. Türk bayrakları ile donatılan site bahçesine giren ambulans evin önünde bekletilirken dua okundu ve helallik istendi.

Dua edilirken ambulansın yanına gelen şehit emniyet müdürü Beyazıt Çeken’in eşi diş hekimi Kübra Çeken’in, yakınlarının yardımıyla güçlükle  ayakta durduğu gözlendi.

Bir yakınının kucağında bekleyen oğlu 3 yaşındaki Cevdet’in olup bitenlerden habersiz çevresindekilere bakması dikkat çekti. 

GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI

Şehit emniyet müdürü Beyazıt Çeken için öğle namazının ardından Musalla Mezarlığı içindeki tarihi Namazgah’ta cenaze namazı kılındı. Burada düzenlenen törene şehidin ailesi, yakınları, İçişleri Bakanı Sabahattin Öztürk ve Adalet Bakanı Kenan İpek’in yanı sıra eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Konya Valisi Muammer Erol, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, polisler ve vatandaşlar katıldı.

Cenaze namazına katılan şehidin bir yakının Türk Bayrağı’na sarılı tabutun başında nöbet bekleyen polislerin terini silmesi dikkat çekti. Cenaze namazının ardından omuzlara alınan şehit emniyet müdürü Beyazıt Çeken’in ay- yıldızlı bayrağa sarılı tabutu Musalla Mezarlığı içerisinde bulunan şehitliğe getirildi.

Emekli polis baba Mehmet Çeken, oğlu şehit emniyet müdürü Beyazıt Çeken’in tabutuna son kez dokundu.  Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı törenin ardından şehit emniyet müdürü Beyazıt Çeken toprağa verildi.

DENİZLİ

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde bölücü terör örgütü PKK mensuplarınca askeri helikoptere açılan ateş sonucu şehit olan piyade er Doğan Acar’ın cenazesi, memleketi Pamukkale ilçesinde defnedildi.
     
Şehit Acar’ın naaşı, Denizli Devlet Hastanesi morgundan alınarak, Denizli Merkez Komutanlığında düzenlenen törenin ardından Akhan Mahallesi’ndeki babaevine getirildi.
     
Baba ocağında helallik alınmasının ardından şehidin cenazesi Akhan Mezarlığı’na taşındı. Şehidin babası Mehmet, annesi Fatma ve kardeşi Şahin Acar, tabuta sarılarak uzun süre gözyaşı döktü.
     
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de katıldığı cenaze namazı Akhan Mezarlığı’nda kılındı.
     
Şehidin naaşı, mahalle mezarlığındaki şehitlikte, binlerce kişi tarafından tekbir ve dualarla toprağa verildi.
     
Aydın Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Murat Kırkaya, şehidin cenazesinin defnedilmesinin ardından tabutuna sarılı Türk bayrağını, babası Mehmet Acar’a teslim etti.
     
Törene, şehidin yakınları, Bakan Zeybekci ve Tümgeneral Kırkaya’nın yanı sıra Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Garnizon Komutanı Tuğgeneral Erhan Uzun, protokol üyeleri, şehidin askerlik arkadaşları ve mahalle sakinleri katıldı.
     
“ÇOCUKLARIMIZA ANLATALIM DİYE TİŞÖRT YAPTIRDIK, BURADA GİYMEK NASİP OLDU”     


Şehidin asker arkadaşları İhsan Yeşilırmak ile Sadık Keskin cenaze törenine katıldı. Şehidin arkadaşları son anlarına kadar yanındaydı.

Şehit erin askerlik arkadaşı İhsan Yeşilırmak, gazetecilere yaptığı açıklamada, aynı birlikte görev yaptıklarını, aynı yerde yattıklarını ve yemek yediklerini belirterek, şehit Doğan Acar ile bir yılı aynı ortamlarda geçirdiklerini anlattı.
     
Kendisinin Doğan Acar’dan bir hafta önce terhis olduğunu belirten Yeşilırmak, “Ondan bir hafta önce biz terhis olduk. Aynı şehidimiz gibi biz de helikopterle tahliye edildik. İstanbul’dan Denizli’ye Doğan için son görevimizi yapmak için geldik” dedi.
     
Aynı birlikte görev yaptığı arkadaşı Sadık Keskin ise şehit Doğan Acar ile acemi birliğinden itibaren beraber olduğunu kaydederek, “Askerlik hatırası kalması için üzerimizdeki tişörtleri yaptırdık. İleride çocuklarımıza anlatalım diye yaptırdık, burada giymek nasip oldu” şeklinde konuştu.

ANKARA ŞEHİDİNİ UĞURLADI

ŞIRNAK’ın Silopi İlçesi’nde şehit olan polis memurlarından Şahin Polat Aydın için Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. Şehit polis memuru Şahin Polat Aydın için Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. Törene Aydın’ın ailesi, meslektaşları, siyasi temsilciler ve askeri yetkililer katıldı.

 

 

Törene, şehidin kendisi gibi özel harekat polisi olan babası Süleyman Aydın, annesi Hülya Aydın ve yakınları ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bazı AK Partili milletvekileri, MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Mükerrem Ünlüer, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Emniyet Müdürü Kadri Kartal, şehidin meslektaşları, Ankara Garnizonu’nda görevli askerler ve vatandaşlar katıldı. Törene hükümetten herhangi bir katılım olmadığı görüldü.

 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu  şehidin babası Süleyman Aydın ve Annesi Hülye Aydın’a  taziye ve baş sağlığı dileklerini iletti. Aydın’ın üzüntülü annesi Hülya Aydın ve kardeşi Tuğçe Aydın’ı, polis arkadaşları teskin etmeye çalıştı.

 

22 yaşında şehit olan Aydın’ın naaşı daha sonra omuzlara alınarak, cenaze aracına konuldu. Şahin Polat Aydın, toprağa verilmek üzere, memleketi Ankara’nın Güdül ilçesinde Akbaş Köyü’ne gönderildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da törene katılarak şehit Şahin Polat’ın ailesine başsağlığı diledi. Cenazeye hükümetten katılım olmazkern AK parti’den  Polat’ın cenazesi düzenlenen törenin ardından toprağa verilmek üzere Ankara’nın Güdül ilçesine götürüldü. (Rıza ÖZEL / ANKARA)

MALATYA

ŞEHİT ERİN ANNESİ KÜRTÇE AĞITLAR YAKTI

Şırnak Güçlükonak’ta şehit düşen 21 yaşındaki Barış Aybek’in Malatya’daki baba ocağına ateş düştü. Terhisine 2 ay kaldığı öğrenilen şehidin annesi Feride Aytek acı haber üzerine Kürtçe ağıtlar yaktı. 

Terör örgütü PKK’lılar tarafından Şırnak 6’ncı Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı Akdizgin Üs Bölgesine saldırması sonucu ağır yaralanan Er Barış Aybek kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Acı haber şehit erin ailesine askeri yetkililer tarafından sabah saatlerinde sağlık ekipleri eşliğinde Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde iletildi. Oğullarının şehit olduğu haberi üzerine aile hüzne boğuldu. Şehidin ailesinin yaşadığı tek katlı küçük ev ve çevresine Türk bayrağı asıldı. Sokağa taziye çadırı kuruldu.

Anne Feride Aybek, oğlunun şehit olduğu haberi üzerine Kürtçe ağıtlar yaktı. Aile, oğullarının şehit haberi ile sinir krizleri geçirirken baba Turabi Aybek’i askeri yetkililer teselli etti.

Afyon Kocatepe Üniversitesi Makine Bölümü mezunu olduğu öğrenilen şehit er Aybek’in 3 kardeş olduğu öğrenildi. Şehit Er Barış Aybek’in cenazesinin öğleden sonra ilçe merkezinde düzenlenecek cenaze töreninin ardından toprağa verilmesi bekleniyor.
 
“VEDALAR ZOR OLSA DA BAZEN GİTMEK GEREKİR”

Öte yandan şehit er Barış Aybek’in sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlar dikkat çekti. En son annesinin ekmek yaparken çekilen fotoğrafını paylaşarak hasretini dile getiren şehit profilinde “’O şimdi asker’, ‘vedalar zor olsa da bazen gitmek gerekir’” şeklindeki paylaşımları yürekleri sızlattı.

ELAZIĞ

“ÇEKİN AĞLAMAYACAĞIM. O ŞEREFSİZLERİ SEVİNDİRMEYECEĞİM”

ŞIRNAK’ın Silopi ilçesinde PKK’lıları tarafından zırhlı araca düzenlene mayınlı saldırıda şehit olan polis memurundan 29 yaşındaki Resul Kayaoğlu, memleketi Elazığ’da gözyaşları arasında toprağa verildi.

Şehidin üvey annesi Saime Kayaoğlu gazetecilere dönerek, “Çekin ağlamayacağım. O şerefsizleri sevindirmeyeceğim” dedi. Şırnak’ın Silopi İlçesi’nde dün zırhlı araca PKK’lıların düzenlendiği saldırıda şehit olan 4 polist memurundan Resul Kayaoğlu için memleketi Elazığ’da cenaze töreni düzenlendi.İl Emniyet Müdürlüğü önünde çenaze töreni düzenlendi. Törene Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, 8’inci Kolordu Komutanı Korgeneral Yılmaz Uyar, İl Emniyet Müdürü Nihat İşlek, şehit polis memurunun babası Ali Kayaoğlu, üvey annesi Saime Kayaoğlu ile kardeşleri ile yakınları ve vatandaşlar katıldı. Şehit polis memuru Resul Kayaoğlu’nun cenazesi omuzlarda tören alanına getirilirken, üvey anne Saime Kayaoğlu gazetecilere dönerek, “Çekin ağlamayacağım. O şerefsizleri sevindirmeyeceğim” dedi. Törene katılan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ise, şehidin babası Ali ile Annesi Saime’ye başsağlığı dileğinde bulundu. Törende konuşan Elazığ Emniyet Müdürü Nihat İşlek, acıları ve öfkelerinin büyük olduğnu belirterek şunları söyledi:”Hain bir saldırı neticesinde vatanımızın değerli bir evladını daha şehit verdik. Acımız derin, öfkemiz büyüktür. Bu hain saldırı sonucu şehit olan Resul Kayaoğlu’nu rahmetle anıyorum. Bu cennet vatan bütün şehitlerimize minnettardır. Teşkilat mensuplarımız görevlerini yerine getirirken yeri geldiğinde görevi uğruna canını feda etmektedir. Bu vatan uğruna canını feda edecek bir çok vatan evladının bulunduğunu bu hain terör örgütü bilmelidir. Kanı yerde kalmayacak, bunun hesabı mutlaka sorulacaktır. Vatanın birlik ve bütünlüğünü bozarak kaos ortamı yaratmaya çalışanların bu tür eylemleri, bizleri asla yıldıramayacaktır. Terörle mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir”

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu ise, polis memuru Resul Kayaoğlu’nun vatanın bekası ve milletin birliği, beraberliği için şehit olduğunu belirterek, “Vatanın bekası milletimizin birliği, beraberliği ve kardeşliğinin muhafazası için görev yaparken Silopi’de alçakça bir saldırı neticesinde 4 fidanımızıdan bir tanesini Resul evladımızı ebediyete uğurluyoruz. Hepimizin yüreği yanıyor, içimiz acıyor. Acımızı tarif edecek kelime bulamıyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından yapılan dualardan sonra şehit polis memuru Resul Kayaoğlu’nun cenazesi daha sonra cenaze aracıyla Sürsürü Mahallesi’nde bulunan Mevlana Camii’ne götürüldü. Burada öğle namazı kılındıktan sonra şehit pols memurunun tabutunu polis ve vatandaşların yanısıra özel harekat polislerinin üniformasını giyen 3 erkek kardeşi tarafından cenaze aracına kadar taşındı. Bu sırada camide toplanan vatandaşlar, “Şehidim bize hakkını helal et”, “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” sloganları atarken, şehit yakınları ise ağıtlar yaktı. Daha sonra şehit polis memuru Resul Kayaoğlu’nun cenazesi konvoy eşliğinde götürüldüğü Kovancılar İlçesi’nin Köse Köyü’nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

ÖZEL HAREKATÇININ NAAŞININ BAŞINDA MESAİ ARKADAŞLARI NÖBET TUTTU

Şırnak’ın Silopi ilçesinde dün şehit olan özel harekat polislerinden Elazığlı Resul Kayaoğlu için Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde resmi tören düzenlendi. 

Şırnak’ın Silopi ilçesinde özel harekat polislerini taşıyan aracın geçişi sırasında mayının uzaktan kumandayla patlatılması sonucu polislerden 4’ü şehit olmuş, 1’i yaralanmıştı. Şehit polislerden 29 yaşındaki Resul Kayaoğlu’nun naaşı memleketi Elazığ’a getirildi. Şehit Kayaoğlu için Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi. Meslektaşlarının omuzlarında alana getirilen şehidin naaşını, gören yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Şehidin naaşının başında ise Şırnak’tan gelen mesai arkadaşları nöbet tuttu.

Törene, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Vali Murat Zorluoğlu, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Yılmaz Uyar, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, İl Emniyet Müdürü Nihat İşlek, Elazığ milletvekilleri, çok sayıda emniyet ile askeri personel, şehidin babası Ali Kayaoğlu, kardeşleri ve yakınları katıldı. Bakan Işık, protokol ile birlikte şehidin ailesine taziyelerini iletti.

“TERÖRLE MÜCADELE KARARLILIKLA DEVAM EDECEK”

Şehit Kayaoğlu için saygı duruşunda bulunulmasının ardından öz geçmişi okundu. Daha sonra konuşan İl Emniyet Müdürü Nihat İşlek, “Hain bir saldırı neticesinde vatanımızın bir evladını daha şehit verdik. Acımız derin öfkemiz büyüktür. Şehidimizin  kanı yerde kalmayacak bunun hesabı mutlaka sorulacaktır. Vatanın birlik bütünlüğünü kamu düzenini bozarak kaos ortamı oluşturacak eylemler bizleri asla yıldırmayacaktır. Terörle mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir” dedi.
 
“İNSAN MÜSVEDDELERİ EN AĞIR ŞEKİLDE CEZALANDIRILACAKLARDIR”

İçi acıdığını ve acıya kelime bulmakta çaresiz olduğunu ifade eden Vali Murat Zorluoğlu ise, şehitliğin hakka yürümenin en güzel yolu olduğunu söyledi. Vali Zorluoğlu, “Resul Kayaoğlu ne ilk şehidimiz, ne de son şehidimiz olacaktır. Bu mukaddes topraklarda var olmanın ve huzur içinde yaşamanın bedeli maalesef hep ağır olmuştur. Bu milletin, memleketin şanını, şerefini, onurunu, namusunu ayakta tutabilmek büyük fedakarlıklar yapılarak ve binlerce şehit verilerek sağlanabilmiştir. Bütün şehitlerimiz şahit olsunlar ki biz millet olarak, birlik, beraberlik, kardeşlik, hak ve merhametten asla vazgeçmeyeceğiz. Ama yine bütün şehitlerimiz şahit olsunlar ki onların kanları yerde kalmayacak, bu saldırıları yapan insan müsveddeleri en ağır şekilde cezalandıracaklardır” diye konuştu.

Dua edilmesinin ardından cenaze namazı için şehidin naaşı Sürsürü Mahallesi’nde bulunan Mevlana Camisi’ne götürüldü.

YOZGAT

NİKAH DAVETİYELERİ YÜREK BURKTU

ŞIRNAK’ın Silopi İlçesi’nde PKK’lı teröristlerce yola döşenen mayının patlatılması sonucu şehit edilen 4 özel harekatçı polisten biri olan 22 yaşındaki Savaş Akyol, son yolculuğuna memleketi Yozgat’ın Şefaatli İlçesinde göz yaşı ve dualarla uğurlandı. Ankara’nın Sincan İlçesi’nde oturan Fatma Nur ile birlikte nikahını kıydırıp, 23 Ağustos’ta evlenmek için bastırdıkları düğün davetiyelerini yakınlarına gönderen şehit polis Akyol için göz yaşları akıtıldı.

23 Ağustos tarihinde ikamet ettikleri Ankara’nın Sincan ilçesinde düzenlenecek törenle Fatma Nur ile hayatını birleştirmeye hazırlanırken görev yaptığı Silopi’de 3 arkadaşıyla birlikte şehit olduğu haberi gelen polis memuru Savaş Akyol’un Türk Bayrağına sarılı cenazesi, ilk olarak baba ocağı Yozgat’ın Şefaatli ilçesi İnceşehir Mahallesi Kelebek Sokağa getirildi. Burada aile fertleri ve komşularından helallik alındıktan sonra cenaze İstasyon Meydanı’na getirilip, resmi tören yapıldı, dualar okundu.

Cenaze törenine Yozgat Valisi Abdülkadir Yazıcı ile birlikte Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, İçişleri Bakan Yardımcısı Osman Güneş, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz, Yozgat İl Jandarma Komutanı Albay Selçuk Yıldırım, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, AK Parti Yozgat Milletvekilleri Abdülkadir Akgül, Yusuf Başer, Ertuğrul Soysal da katıldı.

Cenaze törenine şehidin kardeşi Semanur Akyol ağabeyinin kıyafetlerini giyerek katılırken, resmi nikah yaptığı, 23 Ağustosta yapılacak düğün töreni ile hayatını birleştireceği Fatma Nur, annesi Gülsever ve babası Doğan Akyol şehidin Türk bayrağına sarılı cenazesine sarılıp, gözyaşı döktü. Büyük bir kalabalığın katıldığı cenaze töreninde gözyaşları sel olup, aktı, şehidin bazı yakınları fenalık geçirdi. Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu çelen gönderdi. İlçe Türk Bayrakları ile donatıldı. Şehidin cenaze namazı ise Yeşilyurt Caminde kılınıp, Şefaatli İlçe Mezarlığına defnedildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

deneme bonusu veren siteler deneme bonusu bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler fenomenbet fenomenbet giriş fenomenbet mobil
maltepe escort ataşehir escort pendik escort kurtköy escort ümraniye escort maltepe escort anadolu yakası escort kadıköy escort ataşehir escort deneme bonusu veren siteler
sakarya escort sakarya escort serdivan escort izmir escort
gaziantep escort bayan gaziantep escort seks hikayeleri erotik film izle gaziantep rus escort gaziantep escort bayan şahinbey escort şehitkamil escort gaziantep escort türbanlı escort
Ankara Escort seks hikayeleri porno izle eryaman escort antalya escort bodrum escort bodrum escort bayan alanya escort bayan kayseri escort
bodrum escort izmit escort porno sikis eskişehir escort antalya escort Antalya Escort
escort bayan beylikdüzü escort bayan halkalı escort bayan avrupa yakası escort bayan şişli eskort mecidiyeköy escort bayan şirinevler escort bayan esenyurt escort bayan avcılar eskort şirinevler eskort beylikdüzü http://www.ilogak.com/istanbul/avcilar-escort/ http://www.ilogak.com/istanbul/esenyurt-escort/ http://www.ilogak.com/istanbul/atakoy-escort/ http://www.ilogak.com/istanbul/fatih-escort/ http://www.ilogak.com/istanbul/beylikduzu-escort/ http://www.ilogak.com/istanbul/silivri-escort/ http://www.ilogak.com/istanbul/capa-escort/ http://www.ilogak.com/istanbul/findikzade-escort/ http://www.ilogak.com/istanbul/buyukcekmece-escort/