“Milli geleceğin rotasını Cumhur İttifakı çizecek”

MHP lideri Bahçeli, "Milli geleceğin rotasını çizen Cumhur İttifakı'dır. Gelecek özlemlerini gerçekleştirerek yaşam gerçeği yapacak, huzur, refah, istikrar ve gelecek arayışlarına mihmandarlık ve rehberlik edecek idare yapısı da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'dir" ifadesini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımda, Çanakkale'den Yemen'e, Kanije'den Plevne'ye, yazılmamış destanlardan yaşanmış nice zaferlere kalemiyle dokunan, duyuş, duruş ve bilinç ölçüleriyle roman satırlarına döken tarihçi, yazar ve düşünce insanı Mehmet Niyazi Özdemir'in vefatından acı duyduğunu belirtti.

Eserleriyle mütevazı hayatıyla öne çıkan merhum Özdemir'e Allah'tan rahmet niyaz eden Bahçeli, Özdemir'in ailesine, sevenlerine, Türk düşünce hayatının mümtaz camiasına sabır ve başsağlığı diledi.

"MUTLAKA ULAŞILACAKTIR"

Tarihin ilhamları, ecdadın kaynakları, Türklüğün varlıkları, Türk milletinin yegane güçleri ve vazgeçilmezleri olduğunu vurgulayan Bahçeli, şunları kaydetti:

"Hayalini kurduğumuz, haysiyetle savunduğumuz ne varsa hedefimizdir. Ve de mutlaka ulaşılacaktır. Büyük ülkülere tutunmak, ancak kendini aşmayı bilen, fedakarlığın ruhunda erimiş yüksek vasıflı ulus evlatları eliyle sağlanacaktır. Ulus birdir, o da Türk milletidir. Türkiye'yi durdurmaya hiçbir odağın, hiçbir karanlık mahfilin nefesi yetmeyecektir.

Milli geleceğin rotasını çizen Cumhur İttifakı'dır. Gelecek özlemlerini gerçekleştirerek yaşam gerçeği yapacak, huzur, refah, istikrar ve gelecek arayışlarına mihmandarlık ve rehberlik edecek idare yapısı da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'dir."