Metroseksüel matador!

Dökülen saçları ve kepçe kulakları için soluğu İstanbul'da alan ünlü matador "Rafaelillo" "Bakımı seviyorum. Estetik operasyonlarındaki başarısı nedeniyle Türkiye'yi seçtim" dedi

O 650 kiloluk boğalara meydan okuyan bir matador... İspanya'nın geleneksel boğa güreşlerinin ünlü ismi Rafael Rubio Lujan (37)... Yani namı değer Rafaelillo... Kızgın boğalarla arenada ölümle burun buruna gelerek meydan okusa da onun için güç ve cesaret kadar estetik de önemli. Arenada yakaladığı ünü sürdürmek için estetik kaygılara sahip olan Rafaelillo, yıllar içinde dökülen saçlarına ve kendi deyimiyle kepçe kulaklarına çare bulmak için soluğu İstanbul'da aldı. Önce plastik cerrahi uzmanı Dr. Emirali Hamiloğlu, Rafaelillo'nun dökülen saçlarının yerine saç ekti. Şimdi sırada kulak operasyonu var. Rafaelillo'nun kulak operasyonunu plastik cerrahi uzmanı Dr. Kamuran Efendioğlu yapacak. Rafaelillo, beğenmediği burnu için yeniden Türkiye'ye gelecek. Kendini Türk doktorlara emanet eden ünlü matador, "İspanya'da estetik operasyonlarında en başarılı ülke olarak Türkiye gösteriliyor. Bu yüzden geldim" dedi.

'HER ZAMAN FİT OLMALIYIM'
SABAH'a konuşan Rafaelillo, 6 çocuklu ailenin en küçük çocuğu olarak dünyaya geldiğini, babasının boğa güreşlerine ilgisi nedeniyle 8 yaşında matadorluk eğitimlerine başladığını ve 30 yıldır arenada olduğunu anlattı. Matadorların her zaman fit olması gerektiğine dikkat çeken Rafaelillo, "Bakımı seviyorum. Kendime güvenim tam. Ama 12 yıldır saçlarım dökülüyordu. İstanbul'a geldiğim için çok mutluyum" dedi.