İzmir’de katliam gibi kaza: 5 ölü, 1 ağır yaralı

İzmir’in Dikili ilçesinde, bir kamyonet ile otobüsün çarpışması sonucu 5 şahıs hayatını kaybederken, 1 şahıs de yaralandı.

İzmir'de Bülent Karabulut yönetimindeki kamyonet, İzmir yönünden Edremit istikametine seyir halinde olduğu sırada, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı yönden gelen tur otobüsü ile çarpıştı.

Kazayı gören öbür sürücüler durumu 112 sıhhat ve emniyet güçlerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye fazla sayıda 112 sıhhat ekibi sevk edildi.

Bölgeye intikal eden itfaiye ekipleri çarpışmanın etkisiyle hurdaya dönen aracın içinde sıkışan yaralıları yaptıkları müdahale ile çıkartırken, sıhhat ekiplerinin yaptığı kontrolde, kamyonette bulunan sürücü Bülent Karabulut ve Ebru Karabulut’un vaka yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Öte yandan, ağır yaralanan 8 yaşındaki Ege Karabulut, 14 yaşındaki Cansu Karabulut ve 4 yaşındaki Çınar Karabulut kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalelere karşın kurtarılamadı.

Kazada ağır yaralanan 10 yaşındaki Yağmur Karabulut ambulansla Bergama Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralının tedavisinin sürdüğü ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.