iPhone 6S’in ekranı göründü

9 Eylül'de tanıtılacağı iddia edilen iPhone 6S'in ekranı, bir aksesuar satıcısının yayınladığı videoda gösterildi. Videoda iPhone 6 ekranıyla beraber gösterilen ekranın iPhone 6S'e ait olduğunu doğrulamak zor, ancak görünenler şimdiye kadarki bilgilerle çelişmiyor.

iPhone ve iPad için aksesuar ve parça satan MacManiak'in yayınladığı videoya göre iPhone 6 ve yeni iPhone 6S'in ekran boyutları aynı. Ön kameranın ve yakınlık sensörünün konumunda da herhangi bir değişiklik yok gibi görünüyor. Ekranı gövdeyle bağlayan kablolar, eskisinden farklı görünürken sol üstteki yeni bağlantının Force Touch dokunmatik teknolojisiyle ilgili olduğu düşünülüyor. LCD ise artık yerine yapıştırılmış bulunuyor. Bu değişikliklerin telefon içinde alandan kazanmak üzere yapılmış olması muhtemel.

9 Eylül'de tanıtılması beklenen iPhone 6S'in görünümü, iPhone 6'dan çok farklı olmayacak ancak bu sızıntı, cihazın Force Touch teknolojisine yer vereceğini bir bakıma doğruluyor. İlk olarak Apple Watch ile gelen bu teknoloji, ekrana ne kadar kuvvetle bastığınızı algılayarak buna göre farklı işlevler sunabiliyor. iPhone 6S'in geliştirmeler yapacağı diğer alanlar arasında kamera ve işlemci bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: SIRADIŞI 10 CEP TELEFONU