Facebook profil fotonuz yerine video ekleyebilirsiniz

Facebook profil resimlerini profil videolarıyla değiştirmeyi giderek kolaylaştırıyor. Bu değişikliği birçok uygulama ile yapmak mümkün.

Facebook, kullanıcıların profillerine 7 saniyelikprofil videosu koymasını geçtiğimiz yıl mümkün hale getirmişti. Şimdilerde firma birçok uygulama ile profil videosu oluşturmanızı sağlayacak yeni bir araç ortaya çıkarıyor.

Vine, Instagram'ın Boomerang'ı ve Facebook'unMSQRD uygulaması gibi uygulamalar, yakın zamanda edineceği yeni buton ile uygulama içerisinde çekilen videoları profil resmi yapmanızı sağlayacak. Diğer selfie uygulamaları için de bu özellik kullanılabilecek.

"Profile expression kit" adıyla duyurulan bu yeni araç, kamera uygulaması geliştiricileri için uygun hale getiriliyor. Böylece marketlerdeki kamera uygulamaları bu özelliği kendilerine entegre edebilecekler. Yakın zamanda çok fazla uygulama ile direk olarak sosyal medya sitesindeki profilinize kısa videolar koymanız mümkün olacak. Böylece profillere resim yerine video koyulabildiğinin farkındalığı da artmış olacak.