Eskişehirspor Kulübü İdari Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü İbrahim Eldem, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde gazetecilere yaptığı açıklamada, transferle ilgili sorular üzerine, daha önce Bursaspor forması giyen Sebastian Pinto ile anlaştıklarını söyledi.
Pinto ile 3 yıllık bir anlaşma imzaladıklarını belirten Eldem, şöyle konuştu:
“Pinto, cumartesi günü aramızda olacak. Pinto’yu yardımcı hocamız Dede, ikna etti. Bu transferi Teknik direktör Michael Skibbe de onayladı. Pinto ile 3 yıllık bir anlaşma yaptık. Bursaspor’da çok başarılıydı. Gollerini 50’nci yılımızda ve yeni stadımızda Eskişehirspor için atmaya devam edecek. Stoper arayışımız devam ediyor. Teknik kadromuzun isteği doğrultusunda forvet arayışımız da devam ediyor. Eskişehirspor’a yakışan bir transferi gerçekleştireceğiz.”
Eldem, kombine satışları ile ilgili bir soru üzerine “Şimdiye kadar sadece 4 bin kombine satıldı. Büyük Eskişehirspor taraftarına yakışır şekilde açık tribünün tamamının dolacağını ümit ediyorum” ifadelerini kullandı.
1
Gazeteler olası erken seçim kararını nasıl gördü
746056 kez okundu
2
Bingöl’de şehit uzman çavuş Veli Ateş için tören
9196 kez okundu
3
Bodrum’da botları baran mülteciler yüzerek karaya çıktı
6175 kez okundu
4
Çorum’un Kargı İlçesinde Yangın Kontrol Altına Alındı
5456 kez okundu
5
Gübre taşımak istedikleri ‘ilkel’ teleferikte akıma kapılan çift öldü
4856 kez okundu